Abonnementstarieven in 2020 (excl. btw)

Introductieabonnement met 25% korting € 99,75

Jaarabonnement Nederland/België € 133,-

Abonnement overig buitenland € 155,-

Proefabonnement 3 maanden € 30,50

Losse verkoop € 19,-

Studenten abonnement € 43,-

De industrie staat over de hele breedte voor uitdagingen die om inspiratie en informatie vragen. Naast het professionaliseren van hun onderhoud werken bedrijven aan digitalisering, aan veiligheid en bovenal aan een transitie naar klimaatneutrale productie.

Industrielinqs houdt haar lezers al heel lang op de hoogte van de ontwikkelingen op deze gebieden. Dat deed ze in verschillende magazines, waaronder iMaintain. Wat deze magazines echter verbond, is dat ze managers uit de procesindustrie inspireerden het uiterste uit hun assets te halen. Een combinatie van de magazines in de vorm van het managementblad Industrielinqs was daarom een logische stap. Lezers van iMaintain krijgen in deze combinatie nog steeds hun vertrouwde informatie, en meer dan dat.

Als abonnee van het magazine Industrielinqs ontvangt u acht nummers per jaar. Daarnaast krijgt u in de winterperiode de Industrielinqs Catalogus en in de zomerperiode de Industrielinqs Projectenupdate. Hierin vindt u alle informatie over lopende en aankomende projecten op het gebied van infra, maintenance, chemie en utilities.

Verder heeft u als abonnee toegang tot alle informatie op de website www.industrielinqs.nl. Blader daar online door de laatste editie van het magazine, zoek door alle verschenen artikelen, interviews en nieuwsberichten. Ook ontvangt u wekelijks de nieuwsbrief.