agendaitem

Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie

Wanneer

15 mei 2019

Platform

iMaintain

Organisatie

Technische Unie

Of het nu gaat om productie, verpakking, opslag, vervoer, verkoop; in de voedingsmiddelenindustrie staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit altijd voorop. Om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, nodigen we u graag uit voor het Safe Food Factory en Technische Unie kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’.

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt.
René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.
Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische draagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving.
Michael Evers deelt vanuit werkgroepen van Safe Food Factory de nieuwste inzichten op het gebied van hygiënische bekabeling en hygiënische perslucht. Ten slotte praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.