agendaitem

Rotterdam Energy Port 2019

Wanneer

6 Nov 2019

Platform

Het Nieuwe Produceren

Organisatie

Management Producties

Dit jaar kijkt het event terug op 10 jaar energietransitie in de Rotterdamse haven en wordt 10 jaar vooruit gekeken. Wat heeft de energietransitie gebracht, wat zijn de lessons learned? Welke initiatieven spelen er en wat kan samen worden gedaan? Wat is nodig in Rotterdam voor het halen van de klimaatdoelen en een gezond verdienmodel? Dit is het moment om door te pakken, met de bedrijven in de haven, het Havenbedrijf en de overheid.

Sprekers line-up o.m.:
Arno Bonte (wethouder Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie Gemeente Rotterdam), Nico van Dooren (Director Energy & Industry Port of Rotterdam), Albert Markusse (CEO Cosun), Ruben Beens (algemeen directeur BP Nederland), Maarten de Hoog (plv. directeur DCMR), Glenn Deen (CEO Deen Shipping), Luc Smits (CEO CCT), Ruud Sondag (CEO Eneco) o.l.v. Alice Krekt (programmadirecteur Deltalinqs Climate Program)

Doelgroep:

U ontmoet ruim 150 directeuren en managers uit het haven- en industrieel complex, energieproducerende, -leverende en -distribuerende bedrijven, beleidsmedewerkers van overheden.