agendaitem

Service Logistics Summit 2019

Wanneer

14 Nov 2019

Platform

iMaintain

Organisatie

Service Logistics Forum (SLF) i.s.m. Liof, Top Sector Logistiek en TKI Dinalog

De Service Logistics Summit is een dag in het teken van ontwikkelingen in servicelogistiek. In een gevarieerd programma, met bedrijfsbezoeken, plenaire en parallelle sessies, passeren bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs voor de beste scriptie en het Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. Daarnaast is het netwerkdiner na afloop een vast onderdeel geworden. Het thema is: ‘Servicelogistiek geeft circulariteit handen en voeten’.

De keynote speech wordt verzorgd door Esther Kersten (director strategy & sustainability Vanderlande). Ze geeft een exclusieve presentatie aan de deelnemers over het revolutionaire concept FLEET. Met FLEET gaat bagage afhandeling naar het ‘next level’. Het concept is eind vorig jaar opgeleverd en nadat de eerste ervaringen zijn opgedaan in overzichtelijke operaties in Rotterdam en Lelystad is het concept nu uitgerold naar Dallas Fort Worth en Hong Kong International Airport, de grootste luchthavens ter wereld. Dit concept is onconventioneel in de business en een opsteker met betrekking tot circulariteit.

Daarnaast is er medewerking van Johan Faes (Faes Group), Hugo Wentzel (Network Equipment Teleplan), Matthias Olthaar (NHL Stenden), Ramon Caanen (Gordian) en Remco Dijkman (Fokker Services, TU/e). Dagvoorzitter is Harm Edens, bekend van onder andere ‘Dit was het nieuws’.

Datum: 14 november 2019
Tijdstip: 09.00 – 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo, Sint Jansweg 20, 5928 RC Venlo
Voertaal: Nederlands én Engels. Voor Engelstaligen is een tolk aanwezig
Kosten: Gedifferentieerd tarief

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.