agendaitem

Webinar over ultrasone gaslekdetectie

Wanneer

4 Nov 2021

Platform

Utilities

Organisatie

Hitma

Op 4 november 2021 delen twee specialisten van Hitma en Det-Tronics hun kennis over ultrasone gaslekdetectie tijdens een gratis webinar. In 60 minuten worden deelnemers online bijgepraat over deze technologie en hoe deze de veiligheid binnen bedrijven optimaliseert.

Gas- en vlamdetectiespecialist bij Hitma, Peter Adema, geeft tijdens het webinar uitleg over de basis van gasdetectie, ook wel het horen-, zien- en ruiken-principe. Adema heeft Richard Barry, specialist bij Det-Tronics, uitgenodigd om zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis over ultrasone gaslekdetectie tijdens het webinar te delen. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de twee specialisten.
Ultrasone gaslekdetectie is een robuuste en betrouwbare oplossing om gaslekken te detecteren via microfoontechnologie. Bij het beschermen van processen en de omgeving tegen gasexplosies biedt deze technologie aanvullende veiligheid op traditionele gasdetectietechnologieën. Tijdens het webinar horen deelnemers hoe deze technologie precies werkt, of deze geschikt is voor hun toepassing en wat de opties zijn.

Let op: het webinar is grotendeels in het Engels.