nieuws

Aprilnummer iMaintain: Vechtcontracten vermijden door duidelijke taal

Publicatie

24 mrt 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

In dit nummer:

Papierproducent Parenco haalt een hele productielijn uit de mottenballen en bouwt die om voor de productie van verpakkingskarton. Een investering van ongeveer honderd miljoen euro, iets dat de laatste tien jaar in de Nederlandse papierindustrie niet meer is voorgekomen.

 

Rijkswaterstaat zet met partijen uit de infraketen een nieuwe koers in. Door de klassieke verhouding tussen opdrachtgever en -nemer om te buigen tot een gelijkwaardige partnerstructuur, hoopt men de kosten voor beheer en onderhoud te beperken.

 

Op de beursvloer in Veldhoven waren overal toepassingen van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) te zien. Beide technieken kunnen veel betekenen voor onderhoud.

 

 

In MaintNL:

Peter Schokker van het groente- en fruitverwerkingsbedrijf Koninklijke Vezet is op 17 maart uitgeroepen tot Maintenance Manager van het Jaar 2016.

Bij Nolet Distillery in Schiedam worden zeven verschillende producten gemaakt, waaronder de bekende Ketel One Vodka en Ketel 1 Jenever. De distillerij beschikt over vijf productielijnen.

 

 

iMaintain 3 verschijnt op 8 april 2016.

Lees nu twee weken gratis

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.