nieuws

Aveva neemt softwareactiva van MaxGrip over

Publicatie

14 mei 2019

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

APM, MaxGrip, software

MaxGrip heeft haar software-tak verkocht aan Aveva, een Britse multinational op het gebied van engineering en industriële software. Aveva noemt de verwerving van de softwareactiva van MaxGrip een ‘belangrijke toevoeging aan het Asset Performance Management (APM)-portfolio.’

MaxGrip was al sinds 2017 partner van Aveva. De overname, en daarmee een voortzetting van het partnerschap, versnelt de ontwikkeling van softwareoplossingen die door MaxGrip zijn ontwikkeld en past perfect in Aveva’s APM-portfolio. De industriële software gaat klanten van Aveva helpen bij de digitale transformatie en het maken van de overstap van reactief en voorspellend onderhoud naar prescriptief onderhoud. Het grote potentieel ligt in het vermogen om real-time engineeringprocessen te integreren.

MaxGrip gaat zich vanaf nu nog meer richten op consultancy op het gebied van Asset Performance Management. Met ondersteuning van MaxGrip-experts maken klanten hun eigen unieke routekaarten voor de organisatie en de implementatie van APM-strategieën die hun bedrijfsresultaten ondersteunen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Aveva.

iMaintain 4, 2020

9 juni 2020

nieuws

Eerste bedrijven naar Unmanned Valley

AGENDA

Havencongres Rotterdam 2020

29-09-2020 LantarenVenster, Rotterdam

Safety&Health@work

30-09-2020 Rotterdam Ahoy

Techni-Mat 2020

07-10-2020 Kortrijk Expo, België


iMaintain 2020

Wanneer 9 Oct 2020
Locatie Felison Cruise Terminal in IJmuiden | Online