Break-out sessies

Kies voor de sessie die u het meeste aanspreekt. Break-out ronde 1 en 2 bevatten dezelfde presentaties, dus u kunt twee sessies bijwonen.

Sessie 1
Van Meeuwen Education: De basiskennis op orde, ook in de wereld van IIoT & Data

Met hedendaagse technologie is veel mogelijk en er wordt eindeloos veel over gesproken. In deze presentatie even niet. Hier gaat het over een goede basis van onderhoud – schoonmaken, inspecteren en smeren – en die is essentieel om maximaal baat te hebben van die technologie. Deze sessie zoomt in op het smeertechnisch specialisme en geeft informatie over hoe u die kennis op de werkvloer krijgt en houdt. En dat meer kennis kan resulteren in 40-80 procent minder smeren en verbruik van producten, is dan mooi meegenomen.

Spreker: Taco Mets, technical director


Sessie 2
CoThink: Toenemende complexiteit – hoe bereiden we onze medewerkers daarop voor?

Zeg ‘het is complexer dan je denkt’ en er wordt instemmend geknikt. Dat geldt voor de techniek en zeker ook voor organisaties. Succesvolle bedrijven gaan hier op een andere manier mee om. Daar zijn medewerkers de “most important assets” en krijgen ze de skills om met deze complexiteit om te gaan. Aan de hand van case-studies laten we zien wat werkt en wat niet werkt.

Spreker: Jan Willem Vernhout, managing partner/senior facilitator


Sessie 3
VOMI: samenwerking tussen generaties – wat leren zij van elkaar?

VOMI trainers delen hun ervaringen over de samenwerking tussen verschillende generaties. Hoe kan kennis van de seniore medewerkers worden overgedragen aan de jongere generatie? En hoe wordt het werken met moderne middelen een werkwijze waar alle medewerkers zich senang bij voelen? VOMI trainers vertellen over het verbinden van generaties en, vanuit eigen ervaring, weten zij dat dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Spreker: Twan Paes, Master Action Learning Coach