Voorafgaand aan het iMaintain congres verzorgen een aantal partners van het iMaintain platform een businesscase, gericht op het congresthema. Partners nodigen hiervoor zelf relaties uit, maar het is in veel gevallen ook voor u mogelijk om zo’n businesscase bij te wonen.

 1. Mainnovation: interactieve benchmark workshop
  Tijdens de workshop wordt ingegaan op de verschillende KPI’s en de interpretatie daarvan. Is een technische beschikbaarheid van 80% goed voor een farmaceutisch bedrijf?
  Ben je met 4% onderhoudskosten/herinvesteringswaarde duur of goedkoop? En als je te duur bent, wat is dan een acceptabel niveau en aan welke knoppen moet je draaien om dit niveau te bereiken? Ook wordt ingegaan op de valkuilen in benchmarking zoals het vergelijken van appels met peren, onjuist gebruik van data en definities of de benchmark als doel op zich beschouwen en niet als middel.Als deelnemer kun je je eigen benchmarkstudie gratis laten uitvoeren. Eén van de cases zal (na goedkeuring) live gedemonstreerd worden. Hiervoor stelt Mainnovation haar benchmarking database beschikbaar met daarin de gevalideerde gegevens van meer dan 1000 bedrijven uit verschillende industrieën.Mis deze unieke kans niet om de prestatie en het verbeterpotentieel van uw onderhouds- en asset management organisatie te bepalen!

  Wilt u aanwezig zijn bij deze businesscase? Stuur ons een e-mail via deze link.

  NB: Deze workshop is uitsluitend gericht op asset owners.

   

 2. Endress+Hauser: De weg naar het ‘Industrial Internet of Things (IIOT) van MSD in Oss
  Er wordt veel gesproken over het IIOT maar er zijn weinig concrete ‘user cases’. In deze presentatie wordt u meegenomen over het traject dat MSD is gegaan vanaf begin 2000.De ontwikkeling van de automatisering en de communicatiemogelijkheden laten een evolutie zien. Als laatste wordt de huidige status behandeld en de stappen die nog moeten worden gemaakt om het uiteindelijke doel te bereiken. Ook wordt er ingegaan op het waarom van IIOT in deze applicatie.Wilt u aanwezig zijn bij deze businesscase? Stuur ons een e-mail via deze link.