nieuws

Croon, Wolter en Dros waakt over Nachtwacht

Publicatie

10 jun 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft CWF geselecteerd voor het installatietechnisch onderhoud van tien prestigieuze Rijksmusea in westelijk Nederland. CWF was zowel qua prijs als qua kwaliteit de beste aanbieder. “De komende twee jaar mogen we daarom waken over de conditie van 'Het Melkmeisje' van Vermeer en 'De Stier' van Potter”, aldus directeur CWF Natalie Hofman.

Ervaring in musea

 

CWF heeft veel ervaring met het installatietechnisch onderhoud bij musea. De onderneming tekent op dit moment bijvoorbeeld voor het onderhoud van Paleis Het Loo in Apeldoorn en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. “Musea stellen – terecht – uiterst hoge eisen aan de installatietechniek”, vervolgt Hofman. “Ook de eisen aan het onderhoudsproces zijn hoog: om de bedrijfsvoering van de musea niet te verstoren, doen we vrijwel onzichtbaar ons werk. We vinden het een eer dat het Rijksvastgoedbedrijf ons ook deze nieuwe opdracht toevertrouwt.”

Specifieke eisen

 

Het Rijksvastgoedbedrijf schreef de tender uit op basis van een prestatiecontract: de doelstellingen liggen vast, CWF vult de afspraken in op basis van kennis en ervaring. “Dat doen we in nauw overleg met de gebouwbeheerders: we verwerken hun specifieke eisen zoveel mogelijk in de dienstverlening”, aldus Hofman. Croon Elektrotechniek en Wolter & Dros hebben eerder ook de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in onder andere het Scheepvaartmuseum gerealiseerd. Daardoor begeeft CWF zich op bekend terrein.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.