nieuws

Digitale cursus Masters of Excellence online

Publicatie

6 nov 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Frans Scheeren, director Manufacturing van kunstmestfabrikant OCI Nitrogen wil  eerherstel voor technische kennis en ervaring. Wil de Nederlandse industrie wereldkampioen manufacturing worden, dan ligt de sleutel bij vakmensen, die weten waarover ze het hebben. En van daaruit handelen.

 

Daad bij het woord

Inmiddels heeft hij zelf ook de daad bij het woord gevoegd. Met contractor en partner Stork werkt OCI Nitrogen aan een samenwerkingsverband op het vlak van onderhoud waarbij vertrouwen en de lange termijn er voor moeten zorgen dat partners zich medeverantwoordelijk voelen voor fabrieken en een goed beoordelend vermogen opbouwen. 
Samen met Roy Janssen van Stork kwam Frans Scheeren 4 juni tijdens Deltavisie in Rotterdam uitleggen hoe OCI en Stork de samenwerking willen inkleden. Waarbij meesterschap een belangrijke rol krijgt. Er zijn ook filmopnames gemaakt over een wederzijds bezoek bij OCI en Stork, als onderdeel van de MOOC.
Binnen het Petrochem platform wordt met hen tevens gewerkt aan een traject voor e-learning. Onder de naam Masters of Excellence iedereen straks meediscussiëren en van elkaar leren om de industrie te versterken.

 

De MOOC Master of Exellence is een initiatief van het Petrochem Platform en de MOOCfactory. Samen met Frans Scheeren en Roy Janssen gaat de redactie van Petrochem de MOOC regisseren. Schroom niet om mee te doen!

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.