nieuws

Directiewisseling bij Van Meeuwen Industries

Publicatie

18 dec 2017

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

directie, Van Meeuwen

Rogier van Meeuwen (33) volgt per 1 januari 2018 zijn vader Frank van Meeuwen (67) op als managing director van Van Meeuwen Industries en de aan haar gelieerde ondernemingen in Nederland.

Van Meeuwen bestaat sinds 1934 en Frank van Meeuwen heeft er als managing director meer dan veertig jaar leiding gegeven en daarmee voor groei en continuïteit van het familiebedrijf gezorgd. Frank blijft vanaf januari actief als voorzitter van de Raad van Advies.

Rogier werkt sinds 2010 bij Van Meeuwen, kent het bedrijf door en door en wordt met zijn aanstelling als managing director de derde generatie als leidinggevende van het bedrijf dat zich specialist noemt in hoogwaardige smeermiddelen, smeertechnisch onderhoud en oppervlakte-actieve chemicals die productieprocessen en eindproducten optimaliseren. Rogier neemt ook de verantwoordelijkheden over als formeel zaakvoerder en bestuurder van de Belgische entiteiten die zijn gevestigd in Antwerpen.

Met de directiewisseling zullen er geen wezenlijke veranderingen worden doorgevoerd in de strategie van de ondernemingen. De focus blijft gericht op het versterken en uitbreiden van de marktpositie en de samenwerking met klanten, partners en leveranciers. Met als doel en toegevoegde waarde het leveren van innovatieve maatoplossingen in combinatie met het verhogen van de kwaliteit, (voedsel-)veiligheid, continuïteit en efficiency in productieprocessen en eindproducten.

Bron: Van Meeuwen

iMaintain 8, 2019

24 september 2019

Prestatiemanagement
iMaintain Prestatiemanagement 2019: Creating Value

Wanneer 2 Oct 2019
Locatie Oranjerie Hydepark, Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn