nieuws

Doe mee aan de Maintenance Manager of the Year 2017 verkiezing

Publicatie

30 mrt 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Door de verkiezing kunt u als maintenance manager de sterkte van uw onderhoudsconcept binnen asset management bewijzen. U kunt maintenance profileren als key succes factor binnen uw organisatie. Daarnaast blijkt de verkiezing ook een geweldige motivatie voor het hele team te zijn. De verkiezing is een initiatief van iMaintain in samenwerking met de NVDO.

Deelname en verloop van de wedstrijd
1. Inschrijven kan tot 10 november 2016. Deelname is gratis. 

2. Men stelt zich kandidaat door het invullen van een korte vragenlijst en stelt een dossier samen op basis van de antwoorden op deze vragen. In een aantal gevallen is het gewenst dat de beantwoording wordt aangevuld met bijlagen. Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend de leden van de jury hebben inzage in het dossier. Het dossier moet zijn ingediend vóór 10 november 2016. 

3. De jury beoordeelt de dossiers van alle inzendingen. Alle vragen worden individueel door elk jurylid apart beoordeeld. Juryrapporten zijn niet inzichtelijk.

4. De jury brengt bij de drie finalisten een bezoek. Tijdens deze jury-audit worden vragen gesteld over de onderhoudsstrategie en de praktische organisatie van het asset management. Tijdens een rondleiding praat de jury met een of meerdere medewerkers van genomineerde. Een gesprek met de P&O-verantwoordelijke en manager van genomineerde staan ook op het programma. Daarnaast wordt een bedrijfsfilmpje gemaakt dat tijdens de feestelijke verkiezingsavond wordt getoond. Na de bedrijfsbezoeken kiest de jury onder de finalisten de Maintenance Manager van het Jaar 2017.

5. De bekendmaking van de winnaar is tijdens het iMaintain congres op 16 maart 2017 vanaf 18.30 uur.

Overweegt u kandidaatschap, dan adviseren wij u zo vroeg mogelijk uw deelname kenbaar te maken en zo vroeg mogelijk met het samenstellen van uw dossier(s) aan de slag te gaan. Alle informatie, het volledige handboek, de vragenlijst en andere documenten treft u HIER uit.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.