nieuws

Emerson versterkt beveiliging van kritieke infrastructuur

Publicatie

13 nov 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Emersons wil de industriële infrastructuur gedurende de gehele levensduur van een fabriek beveiligen en wil op deze manier tegemoet komen aan de marktbehoefte omtrent consistente en bewezen industriële cyber security.

 

De DeltaV systemen bevatten altijd al toepassingsgerichte firewalls en netwerkswitches met eenvoudig te configureren veiligheids- en beveiligingsfuncties waarmee betrouwbare, veilige en beschikbare netwerksystemen te creëren zijn.

 

‘Via ons wereldwijde netwerk van experts volgen we de gelaagde ‘defence in depth’ beveiligingsstrategie. Niet alleen om te voldoen aan de groeiende normen voor netwerkbeveiliging, maar ook om bestand te zijn tegen nieuwe, veranderende en zeer complexe bedreigingen, aldus Sean Sims, vice-president van Emerson Lifecycle Services.

 

De nieuwe oplossingen bieden op efficiënte wijze compliancy en ingebouwde intelligentie tegen nieuwe bedreigingen. ‘Ze bieden real-time inzicht en centrale beheerfuncties via één enkel platform.

 

‘Deze samenwerking stelt ons in staat om een veelheid aan technologieën in te zetten tegen het almaar groeiende aantal cyberaanvallen op industriële besturingssystemen’, aldus Tom Moore, vice-president Embedded Sales bij Intel Security.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.