nieuws

Emerson wint IoT Breakthrough Award

Publicatie

11 jan 2018

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

digitalisering, smart industry

Emerson is door IoT Breakthrough uitgeroepen tot ‘Industrieel IoT-bedrijf van het jaar’. Emerson levert IoT-technologie en strategieën voor klanten in productie-industrieën, onder andere op het gebied van olie en gas, levensmiddelen, chemie en farmaceutica.

Industriële bedrijven moeten vandaag de dag het hoofd bieden aan snel veranderende marktomstandigheden, technisch complexe uitdagingen en aanhoudende druk om meer te presteren met dezelfde of minder middelen. Emerson heeft een digitaal ecosysteem ontwikkeld om haar klanten hiermee te helpen. Dit digitale ecosysteem, Plantweb, bevat ook consultatie diensten waarmee klanten worden geholpen de beste business case te ontwikkelen, ondersteund door sensortechnologie, analysesoftware, data-infrastructuur en expertdiensten.

Er waren in 2017 meer dan 3000 inzendingen voor de IoT Breakthrough Awards. De onderscheidingen zijn een waardering voor innovators, leiders en visionairs van over de gehele wereld binnen een aantal IoT-categorieën, onder andere Industrial, Smart City technology en Connected Home. De jury bestond uit IoT-professionals en -experts met praktische ervaring in de IoT-markt, onder andere journalisten, analisten en experts en professionals van de beste start-ups en Fortune 100 bedrijven.