nieuws

Finalisten Plant Manager of the Year 2016 bekend

Publicatie

4 nov 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De Plant Manager of the Year wordt sinds 2008 jaarlijks georganiseerd. De verkiezing is een initiatief van het Petrochem Platform en de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), in samenwerking met Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam en sinds vorig jaar ook Votob (tankopslag).

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid. Om dit voor het voetlicht te brengen, verschijnen er interviews met de genomineerden en de winnaar in Petrochem en Chemie Magazine. Ook wordt er van de finalisten een videoreportage gemaakt.

 

Deltavisie

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten op hun maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Tijdens het congres Deltavisie 2016, op 16 juni 2016 in Rotterdam, presenteren de finalisten zich aan het publiek. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens het avondprogramma van Deltavisie 2016. Het thema van het congres is dit jaar 'Cluster 2.0'. In 2015 koos de jury, onder leiding van voormalig Lyondell Europe-topman Jos Benders, Ronald Hoenen van DSM Dyneema tot Plant Manager of the Year 2015.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.