nieuws

Finalisten Plant Manager of the Year bekend

Publicatie

25 apr 2017

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Plant Manager of the Year

Voor de tiende keer wordt de Plant Manager of the Year gekozen en ook dit jaar hebben we weer drie fantastische finalisten: Roelof van Wijk, site director bij Avebe, Henk Veldink, site manager Pernis bij Hexion en Emre Kaya, site director bij Organik Kimya Netherlands.

Op 8 juni wordt tijdens het congres Deltavisie bekend gemaakt wie zich komend jaar lang Plant Manager of the Year mag noemen. De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen.

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten op hun maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast mag het publiek een stem uitbrengen op de finalisten.

Binnenkort kunt u in een uitgebreider artikel en kort filmpje kennis maken met de finalisten en uw stem op uw favoriet uitbrengen.

Bent u benieuwd wie de opvolger wordt van Jeroen van Woerden en een jaar lang de prestigieuze titel van Plant Manager of the Year mag dragen? Bezoek dan Deltavisie 2017, het congres voor de industrie.