nieuws

Gemeente Dordrecht wint Ultimo Award 2014

Publicatie

23 okt 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Aat van der Nat (teamleider gemalen Gemeente Dordrecht) is erg trots op de prestaties van het team: 'Dit is een waardering voor de energie die wij met het gehele team in de professionalisering van het asset management en het gebruik van de Ultimo applicatie hebben gestoken.'

 

De finalisten bestonden uit de winnaars van de Ultimo Regio-Awards, die uitgereikt werden tijdens het Ultimo Gebruikerscongres on Tour begin oktober. Klanten konden daarna hun stem uitbrengen. Gemeente Dordrecht, winnaar van regio West, ging de strijd aan met Kisuma Chemicals (winnaar regio Noord/Oost) en Coppens Diervoeding (regio Zuid).  

 

Met een klein verschil in het aantal stemmen is de keuze op de gemeente gevallen. In aanwezigheid van directie, management, medewerkers van de afdeling Stadsbeheer en mevrouw Reynvaan (wethouder Leefbaarheid, Wonen, Sport en Wijkgericht Werken) werd de prijs onlangs overhandigd.

 

Ultimo bij de Gemeente Dordrecht
Gemeente Dordrecht zet de Ultimo software in ter ondersteuning van het gemalenbeheer, technisch havenbeheer en het parkeerbeheer. Waar vroeger gebruik werd gemaakt van een kaartenbak, worden de maintenance gerelateerde processen tegenwoordig digitaal, in de cloud geborgd. Werkorders worden mobiel afgehandeld met behulp van de app Ultimo Go. Alle relevante informatie is hierdoor ‘in het veld’ beschikbaar.

 

Het Ultimo Gebruikerscongres on Tour

Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 oktober vond het Ultimo Gebruikerscongres on Tour plaats. Bij drie klantlocaties (Walibi Holland, PSV Eindhoven en Grand Hotel Huis ter Duin) werden productontwikkelingen gepresenteerd, vertelden diverse klanten over wat zij door de inzet van Ultimo hebben bereikt en werd er een gastlezing gehouden door Guido Thys.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.