nieuws

IAM NL zoekt asset management professionals

Publicatie

6 jun 2019

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Asset management, IAM

De Nederlandse vereniging van the Institute of Asset Management (IAM NL) gaat tijdens haar jaarcongres twee awards uitreiken aan top performers in de Nederlandse assetmanagement community. Wie wordt op 26 september 2019 uitgeroepen tot Assetmanagement professional 2019 en Assetmanagement team 2019? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden.

IAM Nederland is de Nederlandse vereniging binnen het internationale netwerk van assetmanagement professionals, the Institute of Asset Management (IAM). Het IAM ontwikkelt en deelt kennis en ‘best practices’ op het gebied van assetmanagement om individuen, organisaties en de samenleving op dit gebied naar een hoger niveau te brengen. De Nederlandse vereniging is eind 2017 opgericht en kent inmiddels meer dan honderd leden.

Jaarcongres

Op 26 september 2019 worden tijdens het IAM NL Congres de IAM Nederland Awards uitgereikt. Het is voor het eerst dat IAM NL top performers in de Nederlandse assetmanagement community gaat belonen met specifieke awards. ‘We hebben dit overgenomen uit de UK’, vertelt Peter Dourlein, Bestuurslid IAM Nederland. ‘Hier is dit jaarlijkse award evenement uitgegroeid tot “de assetmanagement Oscar uitreiking” met honderden deelnemers vanuit alle sectoren. Een podium voor erkenning van prestaties van assetmanagement professionals.’ Jan Stoker is cursusleider van de master of Engineering Maintenance & Asset Management van Hogeschool Utrecht, de opleiding die wereldwijd als eerste is erkend door het instituut. Ook hij is enthousiast over deze award. ‘Positieve ontwikkeling dat professionals die waarde creëren door assetmanagement, erkenning krijgen met deze award van het IAM. Deze award stimuleert, motiveert en inspireert professionals om zichzelf te blijven ontwikkelen.’

Aanmelden

Tijdens het jaarcongres zal IAM NL twee awards uitreiken. De Assetmanagement professional van het jaar wordt gekozen en er is een award voor het Assetmanagement team van het jaar. Per categorie worden er drie tot vijf professionals of teams genomineerd. Inschrijven is mogelijk voor assetmanagement professionals werkzaam in iedere sector. Lidmaatschap van IAM is niet verplicht.

Deskundige jury

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit:
• Mirjam de Boer-Postmus (Royal Schiphol Group): directeur assetmanagement;
• Marc Hartsema (Arcadis): directeur assetmanagement;
• Hans Jooren (DifAM): directeur, lid bestuur IAM Nederland;
• Han Slootweg (Enexis groep): directeur assetmanagement;
• Hanneke van de Ven (Royal HaskoningDHV): directeur resources & energy;
• Marc de Zwaan (TenneT): senior manager assetmanagement.

Inschrijven van individuen en teams (minimaal 3 personen) kan tot en met 13 juni 2019. Bent u of kent u toppers in assetmanagement? Lees de documentatie op de website van het Institute of Asset Management en schrijf uzelf of een ander in.

iMaintain 11, 2019

17 december 2019