nieuws

IJssel Technologie boekt succes dankzij investeringen in Smart Industry

Publicatie

6 mrt 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Het bedrijf, dat in 2015 vele bedrijven hielp de stap te maken naar efficiënte productieprocessen en Smart Industry, werd bovendien uitgeroepen tot Smart Industry Ambassadeur en Best Managed Company.

 

Overnames

De basis voor het succes ligt volgens IJssel Technologie in het benutten van de kansen van Smart Industry, zoals augmented reality, 3D-printen en big data. In hoog tempo ontdekt het bedrijf de kansen van Smart Industry en deelt deze vervolgens weer met haar klanten. Met de overname van Technaut Automations Solutions – gespecialiseerd in automatisering en robotisering – haalde IJssel Technologie nog meer innovatieve expertise op het gebied van Smart Industry in huis. Onlangs werd ook onderhoudsbedrijf Oliveira overgenomen, waarmee IJssel Technologie veel kennis op het gebied van predictive maintenance in huis haalde.

 

Techniek en mens

In 2015 realiseerde het bedrijf uit Zwolle onder meer een state-of-the-art realtime dashboard, waarmee Tata Steel altijd en overal inzicht heeft in het rollenonderhoud. En met de aangeschafte 3D-printer print IJssel Technologie allerlei onderdelen voor klanten. Rien Slingerland, algemeen directeur IJssel Technologie: ‘Wij kijken altijd kritisch of innovaties daadwerkelijk productievoordeel opleveren. Daarbij vergeten we ook de mensen die ermee werken niet. In het samengaan van techniek en mens schuilt volgens ons het geheim van succesvol innoveren en concurreren.’

 

Best Managed Company

Een zichtbare erkenning voor de goede prestaties is de benoeming tot Best Managed Company 2015, een predicaat voor de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. IJssel Technologie werd onder meer geprezen voor haar langdurige klantrelaties en haar veelzijdigheid, van advies tot en met uitvoering. Eind vorig jaar werd de onderneming door het programmabureau Smart Industry al benoemd tot Smart Industry Ambassadeur.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.