nieuws

iMaintain juninummer: Creatief met beschermingsmiddelen door corona

Publicatie

27 mei 2020

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

corona, veiligheid

Het iMaintain juninummer staat in het teken van veiligheid. Het kan een hele uitdaging zijn om coronaproof aan het werk te gaan. Overal worden daarom creatieve oplossingen bedacht. Opvallend is dat veel al bestonden, maar nu door een kleine innovatie of door out-of-the-box te denken, kunnen helpen om veilig aan het werk te gaan tijdens de coronacrisis. Lees het magazine drie maanden gratis online!

En verder:

Het is een tijd waarin de chemische industrie haar waarde bewijst. Dat benadrukt site director John Bruijnooge graag. Wel had hij van de overheid wat meer flexibiliteit verwacht bij het uitstellen van onderhoudsstops. Ook dat steekt hij niet onder stoelen of banken.

De coronacrisis stelt ook de luchtvaart voor nieuwe uitdagingen. Veel vliegtuigen staan nu aan de grond. Dit heeft ook zijn invloed op de onderhoudsprogramma’s. KLM houdt de vliegtuigen vooralsnog in active storage. Zodra het luchtruim wordt vrijgegeven, kunnen de toestellen weer veilig vliegen.

Marco Kuipers is sinds drie jaar maintenance manager bij Olenex in Rotterdam. Hij is bezig om bruggen te slaan tussen verschillende afdelingen om zo samen efficiënter te kunnen werken.

Dit en meer leest u in iMaintain 4, die 9 juni bij lezers op de mat verschijnt in gecombineerde oplage met Utilities 4.
Lees het nu ook alvast online!

Bron: iMaintain 4-2020