nieuws

iMaintain meinummer: Onderhoud in coronatijd vraagt om slimme interventies

Publicatie

22 apr 2020

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

corona, onderhoud

iMaintain 3 verschijnt 5 mei op de mat, maar is nu ook drie maanden gratis online te lezen! In dit nummer: Waar de één zijn shutdown uitstelt, denkt de ander na over het naar voren halen van onderhoud. Altijd staat de persoonlijke veiligheid en gezondheid voorop. Met creativiteit en ondersteuning van informatie- en communicatietechnologie kunnen asset owners de integriteit van hun installaties blijven borgen.

En verder:

Corine Hoogenbosch, afdelingshoofd Onderhouden Technische Installaties bij Waternet, ziet dat de eerder ingezette verschuiving naar asset management in crisistijd overeind blijft. ‘We blijven het geplande onderhoud uitvoeren. Soms gaat dat nu juist makkelijker.’

Energieleverancier Engie heeft in Nederland zeven zogenoemde STEGS (stoom- en gasturbinecentrales). ‘De laatste jaren hebben we de onderhoudsintervallen aanzienlijk kunnen optimaliseren, zonder verhoogde veiligheidsrisico’s’, zegt plantmanager Harry Talen.

Laten zien dat je met jouw onderhoudsplan aan de bedrijfsdoelstellingen denkt, daarmee wil Erno Kersbergen onderhoud een gezicht geven. En hoopt de maintenance manager van Trivium Packaging de middelen te krijgen om van reactief naar preventief onderhoud te gaan.

iMaintain 3 verschijnt 5 mei. Lees het blad alvast online!