Schrijf nu in!

iMaintain Techport 2021


Smart Transition


Toegang online – gratis
Toegang locatie € 195 (excl. BTW)


Wanneer

donderdag 7 oktober 2021


Locatie

Tata Steel Velsen / Online


Inschrijven

iMaintain Techport over slimme transitie

De tweede editie van iMaintain Techport heeft plaats op donderdagmiddag 7 oktober bij Tata Steel in Velsen. Als alle seinen op groen staan, is het evenement zowel fysiek als online te volgen. Thema is: Smart Transition. De eerste podiumgasten zijn ook bekend: Marinus Tabak (RWE), Mark Haarman (Mainnovation), Mark Denys (Tata Steel/Techport), Olof van der Gaag (NVDE), Simon Jagers (Samotics), Daisy Beelen (Nova College), Marelle van Beerschoten (Digital Shapers) en Cedric Dundas (Hybride Docent) . Moderatie: Dionne Ruurda en Wim Raaijen.

De industrie is volop in transitie. Veel staat in het teken van energiebesparing en de overgang naar hernieuwbare energiebronnen en alternatieve grondstoffen. Een slimmere aanpak van productie en onderhoud kunnen daar zeker aan bijdragen. Door analyse van beschikbare data kunnen installaties bijvoorbeeld efficiënter en zonder onnodige stilstand draaien. En er zijn meer mogelijkheden. Sprekers en tafelgasten geven hun visie op een slimme toekomst voor de industrie. In het voorprogramma zullen een aantal partners Smart Solutions laten zien die bijdragen aan het verbeteren van processen, veiligheid en onderhoud.  

Slimme mensen

Ook praten we tijdens iMaintain Techport over de slimme mensen die nodig zijn voor deze transitie. Hoe ziet het werk van de onderhoudsmonteur er over tien jaar uit? Ontstaan er nieuwe functies? En zijn er straks wel genoeg mensen om de transitie tot volle wasdom te laten komen?

Techniekheld 2021

Tijdens het evenement wordt de Techniekheld 2021 gekozen. Welke technicus kan op een aanstekelijke manier over zijn vak praten en anderen inspireren en enthousiasmeren?

Initiatiefnemers iMaintain congres

imaintain_platform_logo

Techniekheld 2021

Programma

13:25 uur

Voorprogramma partners

• 13.25 – 13.45 uur – Voorprogramma Vicoma

• 13.50 – 14.20 uur – Voorprogramma BuildingCareers

• 14.20 – 14.30 uur – Pauze

14:30 uur

Opening door Mark Denys (Tata Steel Europe)

14:35 uur

Blok 1: Kansen van het digitaliseren van onderhoud in energietransitie

• 14.35 – 14.45 uur – Energizing Talk: Marinus Tabak (RWE)
• 14.45 – 15.15 uur – Talkshow over de kansen van het digitaliseren van onderhoud in de energietransitie in de IJmond. De tafelgasten zijn Marinus Tabak (RWE), Simon Jagers (Samotics), Mark Denys (Tata Steel) en Marelle van Beerschoten (Digital Shapers)

15:15 uur

Blok 2: Keynote - Kijk creatief naar digitale veranderingen

• 15.15 – 15.30 uur –  Marelle van Beerschoten

Marelle van Beerschoten raakte tijdens haar studie door haar enthousiasme voor technologie betrokken bij een start-up die haar naar Silicon Valley bracht. Daar ontstond het idee voor een bedrijf dat zich focust op mobile enterprise apps genaamd Applified. Al snel evolueerde dit naar een bredere interesse in digitale transformatie. Ze richtte Digital Shapers op. Het doel? Technologie relevant maken voor elk bedrijf en industrie, en hierin de mensen centraal stellen. Want zij maken volgens haar het verschil voor organisaties met een missie. ‘Als leiders medewerkers helpen veranderen, dan helpen medewerkers de organisatie veranderen.’

 

15:30 uur

Blok 3: Techniekheld 2021

• 15.30 – 16.00 uur – Techniekheld 2021 verkiezing

16:00 uur

Blok 4: Onderhoudsmonteur van de toekomst

• 16.00 – 16.10 uur – Energizing Talk: Mark Haarman (Auteur ‘Value Driven Maintenance & Asset Management).

• 16.10 – 16.40 uur – Talkshow over onderhoudsmonteur van de toekomst. De tafelgasten zijn Mark Haarman (Auteur ‘Value Driven Maintenance & Asset Management’), Olof van der Gaag (directeur NVDE), Daisy Beelen (Mbo-docent Nova College) en Cedric Dundas (Hybride Docent)

 

16:40 uur

De bekendmaking van de Techniekheld 2021

16:55 uur

Afsluiting

17:00 uur

Borrel

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Meer weten over partner worden?