Schrijf nu in!

iMaintain Prestatiemanagement 2019


CREATING VALUE


DEELNAMEPRIJZEN EXCL. BTW
Congres, lunch & borrel: € 490 (NVDO-leden: €245)


singleHeadImg

Wanneer

woensdag 2 oktober 2019


Locatie

Oranjerie Hydepark, Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn


Inschrijven

CREATING VALUE
Een goede asset management-strategie levert geld op. Maintenance wordt steeds vaker gezien als een profijtelijke bedrijfsfunctie. Predictive, just-in-time maintenance voorkomt onverwachte downtime en door sleuteluren slim in te plannen, kan stilstand worden geminimaliseerd. Het mag duidelijk zijn dat dit een positief effect heeft op de uptime en de productieoutput en daarmee op de bedrijfsdoelstellingen.

Om de concurrentiepositie van onze bedrijven en onze installaties te versterken, is instandhouding alleen niet goed genoeg meer. Nieuwe kennis en innovaties en een integrale benadering maken het mogelijk om de technische dienst in te zetten als een verbetermotor die onderhoud combineert met levensduurverlenging, vervangingen en modernisering. Het doel: creëren van maximale economische waarde voor het bedrijf.

Om waarde te kunnen creëren, is het belangrijk om op onderbouwde wijze de juiste investeringen in onderhoudsprocessen en installaties te doen. Tijdens iMaintain Prestatiemanagement krijgt u praktische handvaten om waarde te creëren met techniek, installaties, processen en mensen. Met onderbouwing vanuit praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek.

Initiatiefnemers iMaintain Prestatiemanagement

suto

imaintain_platform_logo

iMaintain Prestatiemanagement wordt georganiseerd door het iMaintain Platform in samenwerking met NVDO Suto. Tijdens dit congres, dat wordt gehouden op 2 oktober in Oranjerie Hydepark in Doorn, wordt een thema gekoppeld aan het jaarlijkse NVDO Suto marktonderzoek. Specialisten delen hun visie, kennis en ervaring.

Programma

10:00 uur

Ontvangst

10:30 uur

Aanvang congres

  • Opening door dagvoorzitter Laura van der Linde (hoofdredacteur iMaintain)
  • Keynotes van o.a. Mark Haarman (Mainnovation) ‘Op zoek naar de verborgen waarde van onderhoud – resultaten van 25 jaar onderzoek’.
12:00 uur

Netwerklunch

13:00 uur

Aanvang middagprogramma

  • Asset management is erop gericht om de waarde van fysieke assets te optimaliseren over hun gehele levenscyclus. Willem Haanstra (Universiteit Twente) richt zich met zijn onderzoek op de vraag hoe asset management organisaties de levenscycluskosten en -baten van hun assets op een effectieve wijze kunnen evalueren en blijven volgen. Wat is de rol van life cycle costing? Waar liggen de knelpunten? En kunnen we life cycle costing ombuigen in life cycle value?
  • Jan Jaap Moerman (Samoa) spreekt over ‘Lerende organisaties’ m.b.t. introducties van nieuw equipment.
14:30 uur

Netwerkpauze

15:00 uur

Vervolg programma

  • Merishna Ramtahalsing (Universiteit Twente) spreekt over ‘Systeemintegratie SIRA’ (System Integration for Railway Advancements)
  • Interactief debat
  • Afsluitende lezing
17:00 uur

Netwerkborrel

18:00 uur

Einde congres

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?