nieuws

Julinummer iMaintain: Efficiëntere stops door bundelen informatiestromen

Publicatie

22 jun 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

In dit nummer:

Operators op de Noryl-fabriek van Sabic op de site in Bergen op Zoom mogen sinds 2015 zelf hun diensten inroosteren. Plantmanager Henk Berends mocht voor dit project begin juni de Responsible Care-prijs in ontvangst nemen.

 

BP Raffinaderij Rotterdam bereidt zich voor op de grootste stop in dertig jaar. Op het hoogtepunt is er zo’n drieduizend man met de installaties bezig. Teamleader Events Henk van der Meer koos voor het stroomlijnen van alle informatiestromen in één informatiesysteem.

 

Bedrijven werken steeds vaker samen aan het ontwikkelen van smart industry oplossingen voor onderhoud. In zogenaamde fieldlabs digitaliseren ze processen en genereren ze data om slimmer onderhoud mogelijk te maken.

 

 

Verder in MaintNL:

De droom van Binne Visser, manager Production Engineering & Maintenance bij Philips Drachten, is dat zijn machines zelf aangeven wanneer ze onderhoud nodig hebben, zodat de productielijn nooit stil hoeft te staan.

In verband met de verbreding van de A1 moest er bij Muiderberg een nieuwe, langere spoorbrug komen, die nu pal naast de oude ligt en daar wordt afgebouwd. Een bouwkundig hoogstandje.

 

Lees iMaintain nu twee weken gratis!

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.