nieuws

Leeuwenstein Groep wint Werk Veilig Award 2013

Publicatie

4 sep 2013

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Juryvoorzitter RobTriemstra, Plaatsvervangend Directeur Directie Gezond en Veilig Werken van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW):  ‘Leeuwenstein Groep heeft de gedragsinterventiecampagne Sjaak op een aansprekende en duurzame wijze ingezet. De medewerkers op de werkvloer denken en doen actief mee aan de cultuuromslag van onveilig naar veilig werken.’

De award die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt is een initiatief van VeilgheidNL, mede mogelijk gemaakt door SZW. Aan de award is een prijs van 10.000 euro verbonden die moet worden ingezet ter bevordering van de veiligheid in het bedrijf.

Het congres en de uitreiking zijn onderdeel van het actieprogramma ‘Versterking gedragscommunicatie arbeidsveiligheid’. Het actieprogramma loopt sinds 2009, ontvangt een projectsubsidie van het ministerie van SZW en wordt ondersteund door sociale partners en koepelorganisaties uit verschillende branches. In deze periode zijn onder meer zes duizend bedrijven aan de slag gegaan met de gedragsinterventies Alerta, Sjaak, Mijn bedrijf Jouw bedrijf, en Werkbuddies van VeiligheidNL.

Leeuwenstein Groep is dienstverlener op het gebied van aanleg en onderhoud van civiele infrastructuur, groenvoorziening, verkeersmaatregelen en incidentmanagement.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.