nieuws

Maartnummer iMaintain: Nederland als proeftuin voor technologische innovatie

Publicatie

24 feb 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

In dit nummer:
Technical asset manager Ron Wever van Schiphol wil dat iedereen voor hetzelfde doel en met hetzelfde gevoel zijn werk doet. Iedereen die het bagage-afhandelingssysteem van Schiphol onderhoudt, is essentieel voor het proces.

 

Er waren wisselende reacties op het akkoord dat 21 (COP21) landen in Parijs sloten voor het terugdringen van de wereldwijde koolstofdioxide-uitstoot. Hoe dan ook heeft het akkoord invloed op de inzet van de assets voor energieopwekking.

 

De bijna honderd jaar oude Noordersluis in IJmuiden is aan vervanging toe. Door een slim ontwerp en een goede prijs mag consortium OpenIJ de nieuwe zeesluis bouwen. Met afmetingen van 500 meter lang bij 70 meter breed en 18 meter diep wordt het de grootste sluis ter wereld.

 

MaintNL: 

Bij de jaarlijkse verkiezing van Maintenance Manager of the Year wordt het nieuwe boegbeeld van de Nederlandse onderhoudssector gekozen. Dit jaar strijden twee genomineerden tijdens iMaintain 2016 om de titel. De kandidaten worden beoordeeld op basis van resultaat, visie en hun voordracht tijdens het jaarcongres van de NVDO en het iMaintain platform. Graag stellen wij met trots de twee genomineerden voor uit verschillende sectoren van de industrie.

Lees hier meer over de verkiezing

 

Poppies produceert enorme hoeveelheden roomsoesjes en mini-eclairs per dag. De machines om alles te produceren en te verwerken, worden onderhouden door een team van vijf personen.

 

De Velsertunnel is bijna zestig jaar oud en toe aan een grote renovatie. Daarvoor gaat de tunnel vanaf 15 april negen maanden dicht. Uit een inspectierapport bleek dat de Velsertunnel onder het Noordzeekanaal onveilig is door achterstallig onderhoud. Daarnaast hebben veel installaties het einde van hun levensduur bereikt.

 

Lees iMaintain 2 nu twee weken gratis online

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.