nieuws

Magnetic crawler winnaar Golden Best Practice 2014

Publicatie

2 mei 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De Magnetic Crawler is een hoge-/lagedrukinstallatie die door één persoon bediend kan worden en snel coatings, roest en aanslag kan verwijderen van stalen oppervlakken. Hierdoor is het bouwen van steigers en het werken op hoogte niet meer nodig. Ook kan de Magnetic Crawler in de tank gebruikt worden, waardoor er dus geen tanks betreden hoeven te worden. De risico’s op incidenten worden met deze innovatie aanzienlijk verminderd. De jury roemt daarnaast de brede toepasbaarheid en innovatieve gehalte van deze oplossing. De jury: “Bij Reym werkt men sinds jaar en dag samen met alle partijen om met elkaar een veilige werkplek te creëren. Het luisteren naar problemen wordt omgebogen in het verzinnen van mogelijke oplossingen.”

 

Best Practices

Met de rijplatenklem is Van der Flier tweede geworden en de bescherming van pakkingen van Venko heeft de derde plaats bemachtigd. De jury roemde de innovatieve oplossing voor een lang en bekend probleem van Van der Flier en de eenvoudige toepassingsmogelijkheid van de oplossing van Venko.

De jury was erg tevreden met het niveau van de 29 inzendingen. Opnieuw is gebleken dat bedrijven continu bezig zijn met verbeteringen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De aangesloten contractors zijn dan wel concurrenten op zakelijk gebied, maar op het gebied van veiligheid delen ze graag hun succesformules.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.