nieuws

Mainnovation is Restaurant voor een dag

Publicatie

23 jan 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De mensen kwamen niet voor advies maar wel voor onderhoud, maar dan van relaties en de inwendige mens. Onder leiding van een professionele chef draaiden de rollen bij Mainnovation om van adviesbureau naar chique restaurant.

Het idee voor dit initiatief kwam tot stand tijdens gesprekken met het personeel in de zomer van 2014. In de wereld van consultancy gaat het goed als de collega’s elkaar weinig zien. Immers, ze zijn op locatie bij uiteenlopende klanten. Dan is het toch goed om regelmatig samen ‘leuke dingen te doen’.

Mark Haarman, Managing Partner van Mainnovation, legde uit hoe het team tot de culinaire dienstverlening was gekomen. ‘Je komt al snel bij karten, bowlen of paintballen, maar daar liepen we niet warm voor. We zochten naar een gezamenlijke actie waarbij we iets terug kunnen geven aan de mensen die belangrijk zijn voor ons bedrijf, sommige al sinds het begin in 2000. En daarom hebben we gekozen om het Meeting House voor een dag om te bouwen tot een restaurant waar we de relaties in de watten leggen. Van valet parking tot sommeliers en een luxe vier gangen diner, alles verzorgd door het team van Mainnovation.’

 

Foto's: Gianne Delahay

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.