nieuws

Mainnovation zoekt kandidaten voor workshop

Publicatie

7 mrt 2018

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

asset management, onderhoud

In de ochtend van het congres iMaintain 2018 op 15 maart in Harderwijk organiseert Mainnovation een interactieve benchmark workshop. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de verschillende KPI’s en de interpretatie daarvan. Voor deze workshop zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Is een technische beschikbaarheid van tachtig procent goed voor een farmaceutisch bedrijf? Ben je met vier procent onderhoudskosten/herinvesteringswaarde duur of goedkoop? En als je te duur bent, wat is dan een acceptabel niveau en aan welke knoppen moet je draaien om dit niveau te bereiken? Ook wordt ingegaan op de valkuilen in benchmarking zoals het vergelijken van appels met peren, onjuist gebruik van data en definities of de benchmark als doel op zich beschouwen en niet als middel. Als deelnemer kun je je eigen benchmarkstudie gratis laten uitvoeren. Eén van de cases zal (na goedkeuring) live gedemonstreerd worden. Hiervoor stelt Mainnovation haar benchmarking database beschikbaar met daarin de gevalideerde gegevens van meer dan 1000 bedrijven uit verschillende industrieën.

Deelnemers aan de workshop krijgen gratis toegang tot het congres. Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt tot 15! Aanmelden kan met de code MAIN16PARTNERIMP op www.imaintain.info/congres