nieuws

Maintenance NEXT 2015 gaat voor volledige controle over assets

Publicatie

3 okt 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Mastering assets

De flexibiliteit van de Nederlandse industrie wordt de afgelopen jaren sterk op de proef gesteld door een veranderende marktvraag. Elke sector, organisatie en situatie stelt andere eisen aan de installaties. Om aan al die eisen te kunnen voldoen, moeten de onderhoudsprofessionals volledige controle over de installaties hebben: Mastering Assets. Daar is veel voor nodig, zowel op menselijk als op technisch vlak. Op elk niveau binnen een organisatie zijn het juist de medewerkers die, ondersteund door techniek en inzicht, excelleren op hun vakgebied. Zij maken het verschil. Om die reden verwelkomt Maintenance NEXT professionals vanuit alle disciplines en betrokken afdelingen in Ahoy Rotterdam om hun kennis over onderhoudstechniek te verrijken.

Verrijking, beleving en verdieping

De technologie- en onderhoudsexpo slaat een brug tussen de vraag van morgen en het aanbod van vandaag. Producten, diensten en innovaties van exposanten verrijken het beeld van bezoekers. Daarnaast worden op de beursvloer MegaTech Plaza’s ingericht met imposante installaties en is er een route langs innovatieve onderhoudsoplossingen. Gedurende thematische sessies en workshops wordt kennis gedeeld over de wetenschappelijke, innovatieve, duurzame en economische ontwikkelingen op het gebied van techniek en onderhoud. Het draait om kennisdeling om te komen tot nieuwe inzichten en toepassingen, op alle ketenniveaus. Van plantmanager tot monteur en van maintenance manager tot adviseur.

Kernthema's

Tijdens Maintenance NEXT 2015 staan drie kernthema’s centraal in het kennisinhoudelijk programma: Who’s NEXT zoomt in op instroom van nieuw talent, perspectief op een mooie loopbaan en investering in human & intellectual capital met training en opleiding. What ’s NEXT geeft ruimte aan vernieuwingen. Door innovaties zichtbaar en tastbaar te maken, zorgt Maintenance NEXT voor inspiratie om de industrie verder te brengen. Value NEXT gaat dieper in op nieuwe verdienmodellen, verduurzaming en procesoptimalisatie.

Geborgd in de industrie

Maintenance NEXT mag zich wederom verheugen op de steun en aanwezigheid van specialisten uit de onderhoudsmarkt. De inhoud van het kennisprogramma wordt zorgvuldig samengesteld in samenwerking met de strategische partners NVDO, Dutch Institute World Class Maintenance, Profion, VOMI en iMaintain.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.