nieuws

Meinummer iMaintain: Opdrachtgever moet faciliteren, stimuleren en motiveren

Publicatie

21 apr 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

In dit nummer:

De nieuwe Maintenance Manager of the Year is er zelf nog bescheiden over. Maar als hij toch een jaar lang boegbeeld is van de onderhoudssector, zou Peter Schokker een lans willen breken voor breed inzetbare, sterk analytische monteurs.

 

Voorafgaand aan iMaintain 2016, het jaarcongres van het iMaintain platform en de NVDO, heeft een aantal partners van het platform hun kennis met anderen uit de onderhoudssector gedeeld in verschillende businesscases.

 

Het schip de Balder, waarmee Heerema wereldwijd offshore-installaties plaatst, ligt sinds januari voor groot onderhoud in het Calandkanaal. Daarbij komt heel wat kijken, want het is een van de grootste kraanschepen ter wereld. Asset manager Martin van Beelen, equipment manager Nico de Bruijn en hoofdmachinist Arendo de Ridder vertellen over het project en over onderhoud in het algemeen.  

 

MaintNL:

Terugblik op iMaintain 2016, het jaarcongres van de NVDO en het iMaintain platform. 

 

En verder:

De best value-aanpak maakt pas sinds kort furore in de onderhoudswereld. Opdrachtgevers proberen meer gebruik te maken van de kennis en vaardigheden in de keten en daarvoor leent best value zich uitstekend.

Logistiek is een kostbare zaak als je een offshore-windmolenpark bouwt. Alles is duurder en kost meer tijd. Hoe optimaliseer je het onderhoud van  windturbines als ze 85 kilometer uit de kust staan?

 

iMaintain 4 verschijnt 3 mei 2016.

 

Lees iMaintain 4 nu twee weken gratis online!

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.