nieuws

Petrochem platform en iTanks presenteren iLightz Magazine

Publicatie

20 mei 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

In de eerste editie van het magazine vertelt Katja Berkhout over het Venture Café dat wekelijks twee- tot vierhonderd ondernemers, technostarters, beslissers van grote bedrijven, maar ook bijvoorbeeld kunstenaars bij elkaar brengt. Ook wordt het initiatief van iTanks, Malmberg en TNO voor een digitale leeromgeving beschreven. De succesvolle crowdfunding-actie voor de innovatieve ontgassingsinstallatie Don Quichot heeft onlangs 2.200.000 euro opgebracht. In iLightz Magazine staat meer over deze actie. En ook IT krijgt aandacht met artikelen over Big Data en LoRa. iLightz Magazine geeft een inspirerend beeld van initiatieven, technieken en mogelijkheden van vernieuwingen voor industrie en haven.

 

Het magazine richt zich op verschilmakers in de waardeketen van grondstof tot eindproduct. Zowel bij opdrachtgevers als opdrachtnemers, bij lokale overheden, opleiders en ontwikkelaars. In de eerste editie staan interviews, achtergrondverhalen, projectbeschrijvingen en innovaties met impact voor de Nederlandse industrie en havens.

  

 

 

Tijdens de eerste editie van het iTanks Innovatie Paviljoen XL in de Onderzeebootloods op de RDM Campus in Rotterdam, kregen de exposanten en bezoekers een exemplaar iLightz Magazine. Dit magazine verschijnt tweemaal in 2016 en is een aanvulling op de website www.ilightz.nl.

Lees het magazine hier online.

  

Voor informatie over adverteren: Frank Oudman, bureau van Vliet: f.oudman@bureauvanvliet.nl

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.