nieuws

Rabobank gunt Croon onderhoud datacenter Boxtel

Publicatie

31 mrt 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Het elektronische betalingsverkeer van Rabobank Nederland verloopt onder andere via het Rabobank datacenter in Boxtel. Om die reden worden er hoge eisen gesteld aan de beschikbaarheid en continuïteit van de installaties. Croon zal de komende periode zowel de energievoorziening als de safety & security-systemen op de locatie onderhouden en beheren. Het contract met Rabobank Nederland vormt een voortzetting van het huidige contract dat eind december 2013 afliep. Ook de afgelopen jaren bewaakte Croon (toen nog als HVL) de continuïteit van de installaties voor de Rabobank.

Het nieuwe resultaatscontract bevat een aantal wijzigingen ten opzichte van de eerdere overeenkomst. Uitgangspunt is verdere optimalisatie van de beheersbaarheid van de kritische bedrijfsprocessen. Croon en de Rabobank hebben daartoe onder andere een verdieping aangebracht tussen kritische en minder kritische systemen. Daarnaast heeft Rabobank safety & security ook bij Croon ondergebracht en zijn partijen overeengekomen op regelmatige basis verbetermogelijkheden in kaart te brengen en te implementeren. Naast de optimalisatie, moeten deze maatregelen ook gaan resulteren in Rabobank een langere levensduur van de installaties en lagere exploitatiekosten voor Rabobank Nederland.

Een ander belangrijk kenmerk van dit contract, is dat Croon een vast team van experts inzet. De teamleden zijn bekend met de installaties op het datacenter van Rabobank. Ze zijn geselecteerd op vakinhoudelijke kennis en op competenties als betrokkenheid, pro-activiteit en klantgerichtheid. De ervaringen uit de afgelopen jaren hebben de Rabobank het vertrouwen gegeven dat het beheer en onderhoud van het datacenter ook de komende periode bij Croon in goede handen is.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.