nieuws

Rexel committeert zich aan duurzaamheidsambities

Publicatie

13 sep 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

FIRA maakt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bespreekbaar door de MVO-prestaties van bedrijven en instellingen, met alle resultaten én toekomstplannen, zichtbaar te maken. Rexel Nederland heeft besloten om dit initiatief te omarmen omdat zij geloven in het actief bevorderen van duurzaamheid. De MVO-aspecten worden in kaart gebracht, helder MVO-beleid en bijbehorende doelen worden vastgesteld en er wordt een MVO-programma en management systeem ontwikkeld en onderhouden.  

 

Rexel Nederland, onderdeel van de Rexel Group, is distributeur van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met klanten en leveranciers worden energie reducerende oplossingen ontwikkeld. Het bedrijf geeft hoge prioriteit aan een gezond leef- en werkklimaat. Daarom staan de drie elementen van duurzame ontwikkeling, People, Planet en Profit, centraal in hun MVO beleid.  

 

Het MVO-rapport Brons staat in het teken van commitment en inventarisatie van duurzaamheid. Rexel werkt jaarlijks haar prestaties bij en deze worden jaarlijks opnieuw geverifieerd. 

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.