nieuws

Rijksgebouwendienst gunt Facilicom renovatie Bezuidenhoutseweg 30 in PPS

Publicatie

3 okt 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

‘Voor de klant heeft het grote voordelen slechts met één partij afspraken te hebben. Alle disciplines die nodig zijn, hebben we zelf in huis’, vertelt president-directeur Hans Gennissen van Facilicom. ‘Door design, build, finance, maintain en operate (DBFMO) samen te brengen stimuleert de Rijksgebouwendienst slimmer bouwen en besparen op bouw, verbruik en exploitatie. Dat werkt en maakt DBFMO daarom zo interessant voor overheden en bedrijfsleven. Zowel voor nieuwbouw maar ook bij renovatie zoals dit PPS-project. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij wederom een – voor Nederland – uniek PPS-project gegund hebben gekregen’, besluit Hans Gennissen.

Het Rijksmonument aan de Bezuidenhoutseweg 30 is bijna honderd jaar oud en heeft een vloeroppervlakte van circa 21.000 vierkante meter. B30 zal zich ontwikkelen tot hét kenniscentrum van de Rijksoverheid. Geen doorsnee kantoor, maar een ‘denktank’ waar excellent onderzoek verricht wordt en prikkelende debatten en seminars plaatsvinden. Dit wordt weerspiegeld in de architectuur, de voorzieningen en de dienstverlening in het gebouw.

Op de nieuwe website www.B30.nl is alle informatie te vinden over B30 zoals het nieuwe ontwerp, de geschiedenis, de gebruikers en live streams van de bouw.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.