nieuws

Samenwerking voor robottoepassingen gezocht

Publicatie

21 okt 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Voor de samenwerking zoekt Bom 8 service providers in het onderhoud van de procesindustrie (grote ondernemingen of KMO/MKB) die als projectpartner light worden ingeschakeld voor het faciliteren van onderzoek en testen bij asset owners. Voor deze groep is een totaal budget voorzien van 270.000 euro, waarvan 40 procent wordt gesubsidieerd. Zestien KMO/MKB bedrijven worden als projectpartner light ingeschakeld voor de daadwerkelijke ontwikkeling, engineering en bouw van prototypes/proofs of concept. Voor deze groep is een totaal budget voorzien van 1.400.000 euro, waarvan 50 procent wordt gesubsidieerd. Dan worden nog eens 32 ondernemingen actief betrokken in de innovatieclusters, maar die krijgen geen geldelijke steun.

Wie interesse heeft om te participeren kan zich aanmelden voor de volgende bijeenkomsten:

Robot cleaning (in besloten ruimtes en van grote oppervlaktes) op dinsdag 8 november van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmeldeng briefingsessie Robot cleaning.  

UAS (als volwaardig platform, in besloten ruimtes en als carrier voor onderhoudstaken in procesindustrie) op woensdag 9 november van 09.30 tot 13.00 uur. Aanmelden briefingsessie UAS.  

 

Inspectie Robotica (voor besloten ruimtes en leidingen) op vrijdag 11 november van 09.00 tot 12.30 uur. Aanmelden briefingsessie Inspectie Robotica

Locatie:

Alle briefingsessies vinden plaats in Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.