nieuws

Stem op de Techniekheld 2020!

Publicatie

1 okt 2020

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Techniekheld, Techniekheld 2020

Technici die meer doen dan van ze wordt gevraagd, die continu bezig zijn zichzelf te verbeteren en die hun enthousiasme voor techniek over weten te brengen op anderen. Dat zijn Techniekhelden. Wij hebben drie geweldige finalisten dit jaar. Wie vindt u dat Techniekheld 2020 moet worden? Jochen Schulz (OCI Nitrogen), Andries Visser (Philips Drachten) of Jan-Willem van der Pol (Engie Infra & Mobility)? Bekijk de filmpjes waarin ze zich voorstellen en stem!

Stemmen kan onderaan deze pagina tot dinsdag 6 oktober 12.00 uur.

Naast deze publieksstemmen tellen ook stemmen van een vakjury mee en stemmen van middelbare scholieren die meedoen aan de Techniekweek van Techport. De winnaar maken we op 9 oktober bekend tijdens ons online event iMaintain Techport 2020. U kunt zich gratis aanmelden om dit event te volgen. Naast de verkiezing kunt u kijken een meedoen met het Schaduwparlement van onderhoud. Kamerleden van ons schaduwparlement dienen moties, wetswijzigingen of een begrotingsvoorstel in om de staat van de Nederlandse assets te versterken.

Jochen Schulz

 

Jochen Schulz werkt in de vloeistofverlading van OCI Nitrogen op Chemelot. Hij is lead operator Ammonia Loading. Daarnaast laat hij middelbare scholieren kennis maken met procestechniek via een miniplant op hun school.

Jan-Willem van der Pol

 

Voor Engie Infra & Mobility installeert en onderhoud Jan-Willem van der Poll laadpalen voor elektrische auto’s. Hij helpt jongeren bij hun technische loopbaan door ze les te geven en te begeleiden bij stages.

Andries Visser

 

Als maintenance engineer is Andries Visser verantwoordelijk voor het onderhoud in het gedeelte van de fabriek van Philips in Drachten waar scheerapparaten worden gemaakt. Daarnaast heeft hij samen met collega’s een opleiding opgezet voor monteurs zodat ze voortaan zelf het robotonderhoud kunnen doen.

Volg het iMaintain Techport 2020 congres gratis online

Onderhoud is een woord dat niet vaak voorkomt in de troonrede of wordt uitgesproken tijdens de Algemene Beschouwingen. Daarom vindt het iMaintain platform het hoog tijd om een eigen Schaduwparlement van Onderhoud op te richten. Op de tweede vrijdag van oktober dienen verschillende schaduwkamerleden moties, wetswijzigingen en begrotingsvoorstellen in die de staat van de Nederlandse assets moeten versterken. Zowel in de infrastructuur als in de industrie. Debatteer en stem met ons mee op vrijdag 9 oktober, online.

In het parlement nemen onder meer plaats: Henk Akkermans (WCM), Celeste Martens (maintenance manager Croonwolter&dros), Michel Grijpink (Hogeschool Utrecht), Binne Visser (Philips) en Mirjam Verhoeff (Plantmanager DSM Resins and Functional Materials en Plant Manager of the Year 2020).

Online kunt u mee debatteren en stemmen over de moties, wetswijzigingen en begrotingsvoorstellen.

> Meer informatie en aanmelden

Industrielinqs 3, 2021

6 april 2021

nieuws

Dunea verkent inzet drones in duingebied

AGENDA

IRE / APEX 2021

15-06-2021 MECC, Maastricht