nieuws

Strukton gaat twee tunnels Amsterdam onderhouden

Publicatie

8 dec 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De opdracht is verkregen op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Strukton zal de tunnelgerelateerde elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties in de twee tunnels onderhouden.

De werkzaamheden bestaan uit het plannen en begeleiden van onderhoudswerkzaamheden en het verrichten van preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en besturingsinstallaties van bijvoorbeeld de verkeerslichten, slagbomen, blussysteem en de ventilatoren.

Tevens wordt gedurende de contractperiode de basis gelegd voor de inrichting van een assetmanagementsysteem. Hierdoor krijgt de gemeente adequaat inzicht in de staat van de installaties en kan onderhoud in de toekomst risicogestuurd plaatsvinden. Het vormt ook een goede basis voor een mogelijk toekomstig prestatiecontract.

Strukton is eerder betrokken geweest bij het onderhouden van tunnelprojecten zoals op dit moment bij de nieuwe dubbeldekstunnel in Maastricht, waarin 68 verkeerstechnische en tunneltechnische systemen komen.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.