nieuws

Tebodin verkoopt bedrijven in Azië-Pacific aan Archetype Group

Publicatie

3 sep 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Tebodin heeft in de Aziatische regio, waar het sinds 2002 actief is, ongeveer 550 consultants en ingenieurs in dienst. De omzet van het bedrijf, dat zich vooral op het industriële marktsegment richt en onder meer actief is in de olie- en gassector, bedraagt in de regio ongeveer 25 miljoen euro. Financiële details met betrekking tot de verkoop werden niet bekend gemaakt.

Marktpositie

Het Vietnamese Archetype werd in 2002 opgericht. Het adviesbureau is gespecialiseerd in bouwkundige- en engineeringservices, project- en bouwmanagement, en kostenbeheer voor de bouwsector, vastgoedmarkt en grootschalige industriële projecten. De activiteiten van het bedrijf sluiten nauw aan bij die van Tebodin. Met de koop hoopt Archetype haar industriële afdeling te versterken en haar marktpositie binnen Vietnam, Thailand, India, Myanmar, Indonesië te verstevigen. Ook verwacht het adviesbureau uit te kunnen breiden naar China.

Archetype heeft ruim 550 werknemers in dienst op zeventien kantoren verspreid over Vietnam, Cambodja, Thailand, Laos, India, Mongolië, Qatar, Indonesië, Myanmar, Kazachstan, Sri Lanka en Frankrijk. Met de koop van Tebodin komt het totaal aantal werknemers op ruim 1100.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.