nieuws

Techniekhelden gezocht

Publicatie

22 nov 2018

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Techniekheld

Wij zoeken techniekhelden. Technici (maximaal HBO+ geschoold) die om bepaalde redenen onmisbaar zijn voor het bedrijf of die iets bijzonders doen of hebben gedaan met grote impact. Mannen en vrouwen die hun vak verstaan en hier op bijna bovennatuurlijke wijze uitvoering aan geven. Techniekhelden dus. Heb jij zo’n collega? Meld hem of haar dan aan.

Op de vraag wat de belangrijkste assets van een bedrijf zijn, volgt regelmatig het antwoord: de medewerkers. Terecht, want zonder goede vakmensen zijn we nergens. En de mensen die net een beetje meer doen dan van ze wordt gevraagd, zijn de ware helden, al zullen ze zichzelf nooit zo noemen. Ze doen in alle bescheidenheid gewoon hun werk.

Artikel in iMaintain

Toch willen we deze medewerkers in het zonnetje zetten. Deze mannen en vrouwen verdienen een podium. Met een artikel in iMaintain willen we deze vakmensen hun verhaal laten doen. Waar zagen zij een uitdaging en hoe zijn zij hier mee omgegaan? En niet onbelangrijk: wat heeft dit opgeleverd? Door deze serie verhalen onderstrepen we met elkaar dat het werk van deze medewerkers van grote betekenis is voor het bedrijf en we laten zie hoe interessant het beroep van technicus is. Mogelijk inspireert het jongeren om voor deze boeiende, uitdagende wereld te kiezen. Een uitdaging die geldt voor de hele branche en waar Industrielinqs pers en platform (uitgever van onder andere iMaintain en Petrochem) graag een steentje aan bijdraagt.

Verkiezing

Dat willen we ook doen met de verkiezing van de Techniekheld. In 2019 wordt, tijdens de beurs Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy, de Techniekheld 2019 bekend gemaakt. Een jury kiest uit alle bijzondere verhalen, die we hopelijk binnen gaan krijgen, een shortlist van kandidaten. Wie van hen krijgt tijdens de beurs de award?

Aanmelden

Zit je na het lezen van dit artikel aan een medewerker te denken? Bijvoorbeeld één van de (onderhouds)monteurs, een operator, een machinist of een sjorder. Is hij/zij maximaal HBO+ geschoold en vind je dat hij/zij aandacht verdient middels een artikel in iMaintain, en misschien wel een nominatie voor de verkiezen? Meld je collega dan nu aan door een mail te sturen naar redactie@industrielinqs.nl. Vermeld in de mail waarom je deze man of vrouw een ware techniekheld vindt, en geeft zijn of haar telefoonnummer door. Wij zijn benieuwd naar alle verhalen en hopen dat we op deze manier, samen met de industrie, het vakgebied van technicus de aandacht kunnen geven die het verdient.

iMaintain 8, 2019

24 september 2019

Prestatiemanagement
iMaintain Prestatiemanagement 2019: Creating Value

Wanneer 2 Oct 2019
Locatie Oranjerie Hydepark, Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn