nieuws

Congres ‘The Future is Now’

Publicatie

12 apr 2014

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Het congres is ontstaan uit een samenwerking van NVDO Jongerenboard, Young TVVL, Uneto-VNI, FMN en Bouwend Nederland.

De Nieuwe Makers

‘De nieuwe Makers’ zijn ondernemers uit De Nieuwe Stad: een innovatieve microstad in Amersfoort. De fysieke herontwikkeling van de oude Prodentfabriek en het omliggende terrein is van start gegaan. De bestemming is een bijzondere plek in Amersfoort waar mensen en bedrijven samenwerken, hun vrije tijd doorbrengen en wonen. Waar kwaliteit en innovatie elkaar vinden en waar nieuwe verbindingen worden gelegd. Een stimulerende en innovatieve microstad waar de menselijke maat voorop staat en waar dezelfde dingen slimmer en verantwoord worden gedaan.

 

Comfortzone

Tijdens het congres worden deelnemers meegenomen naar de wereld van morgen. ‘We halen je, in een niet alledaagse omgeving uit je comfortzone, maken je prettig ongerust maar bieden je ook handvatten waarmee je direct aan de slag┬á kan gaan om je adaptieve vermogen te vergroten’, aldus de organisatie. Er wordt ingegaan op het belang van innovatie voor iedere onderneming en organisatie en de belangrijkste maatschappelijke en technologische trends worden getoond.

Er staat heel wat op het programma, maar het belooft een zeer informatieve en interactieve ochtend te worden, met plenaire- en parallelsessies. Een hoog netwerkgehalte met als afsluiting een lunchbuffet en rondleiding door De Nieuwe Stad voor geïnteresseerden.

 

Het congres is in de nieuwe stad. Klik hier voor meer informatie.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.