nieuws

Van Meeuwen nieuwe iMaintain partner

Publicatie

17 dec 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De uitdaging voor de industrie is de efficiency en machinebeschikbaarheid te verhogen en de Total Cost of Ownership structureel te verlagen. Van Meeuwen helpt de industrie vanuit het specialisme smeertechnisch onderhoud om bij te dragen aan bovenstaande doelen. Met hoogwaardige smeermiddelen, automatische smeersystemen en smeertechnische opleidingen. Maar vooral met kennis over hoe je dit alles het beste kan inzetten.

Bovendien kunnen bedrijven ervoor kiezen om het smeertechnisch onderhoud geheel of modulair uit te besteden aan de technische specialisten van Van Meeuwen om zich volledig te kunnen concentreren op de kerntaken.

Verbetervoorstellen op basis van ruim 80 jaar kennis en ervaring, gericht op techniek, milieu, hygiƫne en (voedsel-)veiligheid, worden ingezet om meer te halen uit machines, mensen en producten. Blijven verbeteren, betekent blijven vernieuwen. Daarom ontwikkelt Van Meeuwen steeds weer nieuwe oplossingen die helpen om de levensduur van de machines te verlengen en de opbrengst ervan te vergroten.

Met het iMaintain partnership wil Van Meeuwen meedenken en samenwerken met diverse partijen om de industrie een stap verder te brengen en te zorgen dat iedereen vanuit zijn specialisme waarde toevoegt.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.