nieuws

Vanaf woensdag stemmen op Plant Manager of the Year

Publicatie

26 mei 2015

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Ronald Hoenen van DSM Dyneema in Heerlen is met zijn 43 jaar verreweg de jongste van de drie finalisten. Dat is wellicht ook merkbaar in zijn manier van leidinggeven. Die laat zich gemakkelijk omschrijven als modern, uitgaande van de kwaliteiten van mensen. En ook zijn methoden lijken allerminst stoffig. Lees hier meer over Ronald Hoenen.

 

Met zijn finaleplaats wil Frank de Leng van Botlek Tank Terminal een steentje bijdragen aan de zichtbaarheid van de tankopslag. ‘Zonder opslag en transport van brandstoffen en vloeibare chemicaliën komen hele industriële ketens stil te liggen’, stelt hij. De finaleplaats van de 55-jarige terminalmanager past ook prima bij het toetreden van Votob tot de initiatiefnemers van de verkiezing. Lees hier meer over Frank de Leng.

 

Eugène Kuijpers van BASF in Maastricht vindt zichzelf een atypische finalist. De 61-jarige Kuijpers heeft het grootste deel van zijn carrière niet in een productie-omgeving vertoefd, maar in R&D en businessfuncties. Maar hij vindt het nu wel erg inspirerend, zo dichtbij waar het echt gebeurt. Wel wil hij zich sterk maken voor een sterke relatie tussen wetenschap en industrie. 'Voor een sterke industrie is op duurzaamheid gerichte innovatie onontbeerlijk.' Lees hier meer over Eugene Kuijpers.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.