nieuws

Wie wordt Maintenance Manager of the Year 2019?

Publicatie

6 feb 2019

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Maintenance Manager of the Year

Tijdens het iMaintain Jaarcongres op 14 maart in Harderwijk zal bekend worden wie zich Maintenance Manager of the Year 2019 mag noemen. De NVDO heeft twee kandidaten geselecteerd: Celeste Martens van Croonwolter&dros en Mark Groffen van de Radboud University. Jonge, bevlogen maintenance managers met een visie. Dat wordt spannend.

Celeste Martens en Mark Groffen (genomineerden Maintenance Manager of the Year 2019)Vorig jaar werd Maarten Habets, die toen werkzaam was als maintenance manager bij Emerald Kalama, uitgeroepen tot Maintenance Manager of the Year 2018. Wie van hem het stokje overneemt, zal blijken tijdens het iMaintain Jaarcongres. In het dagprogramma krijgen de kandidaten de gelegenheid zichzelf te presenteren. Hoe krijgen zij grip op de assets waarvoor zij vanuit maintenance verantwoordelijk voor zijn? Hoe ‘smart’ werken zij? Hoe zorgen ze binnen hun team voor een optimale samenwerking? In het avondprogramma wordt bekend gemaakt wie van de twee de award in ontvangst mag nemen. Wordt het Celeste Martens of Mark Groffen?

 

Celeste Martens (27) is manager maintenance bij Croonwolter&dros. Binnen de divisie Infra is zij verantwoordelijk voor de afdeling Asset Management en het verder implementeren van Asset Management binnen Croonwolter&dros Infra en Mobilis. Ze ontwikkelde een eigen visie op het bepalen van het optimale vervangingsmoment van installaties. Martens streeft ernaar om waarde te creëren door de optimale balans tussen kosten, risico’s en prestaties over de totale levensduur van je assets. Dat betekent onder andere dat ze op zoek gaat naar exact het juiste moment om assets te vervangen.

Mark Groffen (37) is hoofd services & parkeren en teamleider vastgoedonderhoud bij de Radboud University. Zijn duidelijke visie op het gebied van digitalisering, contractontwikkeling en innovatie passen uitstekend bij de markt- en campusontwikkelingen. Groffen koos bijvoorbeeld voor onderhoud op basis van receptenmethodiek. Een prachtige combinatie van mutaties die leiden tot een onderhoudsbehoefte en daarmee ook nog eens wet- en regelgeving optimaal borgen.

De uitreiking van de Maintenance Manager of the Year award is een samenwerking van het iMaintain platform en de NVDO. Het is een programmaonderdeel van het iMaintain Jaarcongres waar onder andere Mariëtte Hamer (SER), Staf Seurinck (ABB) en Lodewijk van der Borg (Kaak Group) medewerking aan verlenen. Het thema is ‘Leven Lang Leren’. Belangstelling om het congres bij te wonen? > Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Industrielinqs 8, 2021

21 september 2021

nieuws

Arcadis ontmantelt 28 gaswinlocaties van NAM

AGENDA

Webinar: Waste Heat Recovery For Industrial Processes

30-09-2021

Safety Event

17-11-2021 1931 Congrescentrum, Den Bosch

iMaintain Techport
iMaintain Techport 2021

Wanneer 7 Oct 2021
Locatie Tata Steel Velsen / Online