nieuws

Op zoek naar de ‘Veiligheidscoalitie van het jaar’

Publicatie

14 dec 2017

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

veiligheid

Bent u onderdeel van een samenwerking of partnerschap die de veiligheid in de procesindustrie verbetert? Of kent u zo’n coalitie?

Veiligheid Voorop en Industrielinqs (uitgever van iMaintain, Petrochem en Het Nieuwe produceren) zoeken naar de beste voorbeelden van ‘real partners in safety’, om ze in het spotlicht te zetten tijdens de verkiezing van de Veiligheidscoalitie van het jaar 2018.

Tijdens de industriële beurs Safety and Health@Work in Ahoy op 11 april 2018 wordt de award uitgereikt aan een samenwerking van bedrijven in de chemieketen.

Veiligheid overstijgt alles en mag nooit een onderwerp van onderlinge concurrentie zijn. Veiligheid vraagt juist om verbinding, nauwe samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, partijen uit verscheidene sectoren en bedrijven die vaak een verschillende achtergrond hebben. Kortom: veiligheid vraagt om echte partnerschappen.

Bent u zo’n partnerschap, of kent u zo’n partnerschap? Stuur ons uw suggesties voor kandidaten voor deze award via een mail met een korte omschrijving. U kunt mailen naar Corine Baarends, Veiligheid Voorop (baarends@vnoncw-mkb.nl) of Wim Raaijen, Industrielinqs (wim@industrielinqs.nl).

Bekijk hier meer informatie over het evenement.