nieuws

Yokogawa Europe introduceert Analyser Systems Integration service

Publicatie

6 jan 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

De volwassen Europese procesindustrie telt een groot aantal verouderende procesomgevingen. Vaak zijn updates, renovatie of modernisering noodzakelijk. Dergelijke renovatieprojecten zijn complex en stellen hoge kwaliteitseisen aan het ontwerp en de engineering tijdens alle implementatiefasen. Tegelijkertijd wordt van projectmanagers verlangd dat zij het inkoopproces vereenvoudigen zodat risico’s worden verminderd en het ownership in alle fasen van het project voor iedereen duidelijk is.

 

Groeiende vraag

Loek van Eijck, business unit manager analytische oplossingen van Yokogawa Europe, verklaart: ‘Met deze nieuwe dienstverlening spelen wij in op de groeiende vraag naar vereenvoudigd projectmanagement van nieuwe installaties en renovaties binnen de chemische, olie- en gasindustrie en andere procesindustrieën. Wij werken daarbij met onze eigen analysers en ook die van andere fabrikanten. Voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor projecten en voor hoofdaannemers is het zinvol om met één integrator te werken voor analytische systemen en dat die integrator dan ook gelijk leverancier is van de te installeren instrumentatie.’

 

Kwalificatie

Eén van de belangrijkste thema’s voor projectmanagers is het vinden van een team dat de juiste vaardigheden combineert met ervaring op specialistische gebieden zoals projectimplementatie. De ASI-service garandeert toegang tot ontwerp- en implementatie-engineers met de juiste kwalificatie en certificering. Het projectmanagementteam is gecertificeerd door Project Management Professional (PMP) en het engineeringteam ontwerpt oplossingen die voldoen aan relevante standaarden. De teams worden ondersteund door een professioneel uitvoeringsteam dat over de nodige installatie-ervaring beschikt.

 

Wereldwijde dekking

De ASI-service, die gevestigd is in Madrid, omvat de volledige levenscyclus van analytische services, van ontwerp en productie tot installatie, on-site service en training. Yokogawa ASI is nauw verbonden met vergelijkbare diensten die Yokogawa in Azië en de Verenigde Staten biedt. Daarmee wordt een wereldwijde dekking gegarandeerd.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.