nieuws

Yokogawa neemt cloud data service provider Industrial Evolution over

Publicatie

2 okt 2016

Categorie

iMaintain

Soort

nieuws

Tags

Yokogawa is gespecialiseerd in geavanceerde software-oplossingen waarmee klanten hun productiviteit, veiligheid en energie-efficiency kunnen verbeteren en het gebruik van hun faciliteiten kunnen optimaliseren. De overname van Industrial Evolution maakt het voor Yokogawa nu ook mogelijk clouddiensten aan te kunnen bieden aan haar klanten.

 

Data-as-a-Service

Op basis van de cloudomgeving van Industrial Evolution zal Yokogawa in het vervolg Data-as-a-Service (DaaS) gaan aanbieden aan het wereldwijde klantenbestand. Deze technologie maakt het voor industriële bedrijven mogelijk real-time procesgegevens van beveiligde systemen te verzamelen en veilig te delen met geautoriseerde gebruikers. De dienst leent zich voor meerdere toepassingen, zoals het delen van data van olie- en gasveldactiviteiten tussen gebruikers van verschillende bedrijven of het real-time delen van data met investeerders. De data kunnen zowel worden gedeeld met bedrijven die de dienst afnemen als met hun klanten en leveranciers.

 

Industriële automatisering

Yokogawa, dat wereldwijd actief is, voorziet voornamelijk in industriële automatisering en besturing, test- en meetapparatuur, informatiesystemen en industriële dienstverlening. Uitbreiding van de industriële automatiserings- en besturingstechnologie is een belangrijk onderdeel van Yokogawa’s Transformation 2017 businessplan en past in de doelstelling marktleider te worden op het gebied van geavanceerde cloud-gebaseerde oplossingen.
 

 

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.